Erikoiskalusto, kuten pitkäpuomikoneet, saatavissa kauttamme Jyväskylästä koko Suomeen

Autamme oman kohteesi tarpeiden kartoituksessa, soita!

Maansiirto Harry Mäkelä Oy tarjoaa laajan valikoiman infran, kunnallistekniikan, energiajakeluverkkojen, ja rakennusalan palveluita. Perheyrityksemme on kasvanut ja toiminta sekä laitteisto kehittynyt yli 30-vuotisen toimintamme aikana. Nykyään käytössämme ovat nykyaikaiset pontiniskijät, pitkäpuomikoneet, Hydroheaterit
ja 3D-koneohjausjärjestelmät.

Toimialueemme kattaa koko Keski-Suomen, erityisesti Jyväskylän lähialueet, mutta erikoiskalustomme on saatavissa myös kauempana Suomessa. Pitkälle erikoistuneen henkilöstömme pidämme ajan tasalla laitteiston käytöstä jatkuvalla kouluttautumisella.

Movax SG-V -sivuottopontiniskijä

Movax SG-60V on muuttuvamomenttinen korkeataajuussivuotevibra, joka minimoi maaperän ja ympäröivien rakennusten täristämisen toimimalla pelkästään korkeataajuusalueella. Laite soveltuu käytettäväksi myös kaupunkiympäristössä tai muussa herkässä ympäristössä.

HeatWork HydroHeater

Henkilöautolla siirrettävä Hydroheater soveltuu niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Jakokeskukseen tai rakennuksen lämmönvaihtimeen kytkettävä kone tuottaa jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa. Veden lämpötilan voi säätää välillä 0–100 °C.

Lue lisää valmistajan sivuilta

3D-koneohjausjärjestelmät

Meille on tärkeää tehdä työ laadukkaasti, tarkasti ja aikataulun mukaisesti. Koneohjauksen hyödyntäminen työkoneissa mahdollistaa maanrakennusprosessin tehostamisen.

3D- koneohjausjärjestelmä opastaa koneen kuljettajaa saavuttamaan tavoitetason nopeasti ja helposti. Kun työ saadaan koneohjausjärjestelmän avulla tehtyä kerralla oikein, säästetään aikaa, materiaaleja ja polttoainetta.

Hitachi zx350 -pitkäpuomikone

Pitkäpuomikone on ihanteellinen rannan ruoppaukseen sekä luiskien rakentamiseen. Pitkäpuomikoneellamme rannan ruoppaus tapahtuu mukavan joutuisaan ja kustannustehokkaasti. 

  • Paino 35 tonnia
  • Puomit 19 metriä
Katso referenssimme