Olemme luotettava kunnallistekniikan tarjoaja Jyväskylästä

Soita ja kysy lisää palveluistamme, tai pyydä tarjous!

Maansiirto Harry Mäkelä Oy Jyväskylästä on kunnallistekniikan asiantuntija pitkällä kokemuksella. Maansiirto ja maarakennus luovat pohjaa vakaalle ja toimivalle yhteiskunnalle. Kannamme vastuuta työmme laadusta, toimivasta maarakentamisesta sekä yhteiskunnallisesti vastuullisesta rakentamisesta. Palvelemme sinua vesihuollon, energianjakeluverkkojen sekä muun kunnallistekniikan rakentamisessa vuosikymmenten kokemuksella.

Asiakkaitamme ovat Jyväskylän kaupunki ja muut Keski-Suomen kunnat ja kaupungit, energialaitokset sekä vesiosuuskunnat. Toteutamme maansiirto- ja kaivinkonetyöt, kunnallistekniikan työt ja muut maarakennustyöt huolellisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Infra-alan työt

Toteutamme infran ja kunnallistekniikan hankkeita kaupungeille, kunnille ja yksityissektorille. Perustöitämme ovat kaikki normaalit maansiirto- ja maarakennustyöt, kuten kaivutyöt ja maa-aineksen kuljetukset. Infrastruktuurityöt, kuten teiden ja kunnallistekniikan rakentaminen kiinteistöille, ovat myös oleellinen osa työnkuvaamme. Tieverkostojen rakentamisessa teemme sekä uudisrakentamista että saneerausrakentamista vanhoille teille. Teemme lisäksi talviaurauksia ja kunnossapitotöitä infrastruktuurin ylläpitämiseksi.

Pyydä tarjous infra-alan töistä

Rakennusten pohjatyöt

Hyvin tehty rakennus alkaa aina vankasta maapohjasta. Teemme rivi- ja kerrostalojen sekä liike- ja tuotantorakennusten pohjatöitä oman kaivu- ja kuljetuskalustomme avulla. Mittauskalustomme sekä suunnittelupalvelumme mahdollistavat nykyaikaisen GPS-mittauksen ja 3D-mallinnuksen hyödyntämisen pohjatöiden tekemisessä. Koska käytössämme on monipuolinen ja laaja kalusto, pystymme toteuttamaan myös suuret ja haastavat rakennusten pohjatyöt laadukkaasti.

Energiajakeluverkoston rakennus

Energiajakeluverkoston rakentamisessa tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Teemme kaikki työvaiheet suunnittelusta rakentamiseen itse, varmistaen jokaisen työvaiheen sujumisen. Toteutamme esimerkiksi kaukolämmön rakentamis- ja kunnossapitotyöt aina
maanrakennuksesta lämmönvaihtimeen saakka. 


Tarjoamme myös putkimateriaalit sekä hitsaustyöt valmiina pakettina suoraan asiakkaalle. Hyödynnämme kaukolämpöverkon esilämmityksessä Hydroheater-laitteita. Laitteet mahdollistavat myös lämpimän veden tuottamisen kaukolämmön vika- tai huoltotilanteessa. Näin vältymme monilta ongelmilta kaukolämpöverkon korjaustöissä.

Tutustu kalustoomme

Vesihuoltoverkostojen rakennustyöt

Ydinosaamiseemme kuuluvat myös vesi- ja viemärilinjat sekä muut vesirakentamisen urakoinnit. Meillä on pitkä kokemus vesihuoltoverkkojen uudis- ja saneerausrakentamisesta. Monipuolinen kalustomme, ammattitaitoinen henkilöstö ja kokemukseen perustuva työsuunnittelumme mahdollistaa myös haastavien vesihuoltokohteiden laadukkaan toteuttamisen.

Huolletaan vesijohtoverkosto ja putket

Roudan sulatus

Tehokasta roudan sulatuskalustoa tarvitaan, kun tarkoituksena on kaivaa infraa maahan kylmillä keleillä. Yleisemmin sulatamme routaa viemäri- ja vesilinjojen sekä kaukolämpöputkien asennus-, huolto- ja korjaustöiden yhteydessä. Erikoiskalustollamme roudan sulatus sujuu haastavissakin olosuhteissa. 

Ponttaus ja rannan ruoppaus

Meiltä sujuvat monipuolisesti erilaiset ponttaustyöt. Esimerkiksi puupaalujen ponttaus vesirakennustöiden yhteydessä on kysyttyjä palveluitamme. Erilaisia muita kaivantoja voidaan tukea teräsponteilla. Ponttikalustomme taipuu vaativiinkin urakoihin.


Rannan ruoppaus ja muu vesirakentaminen käy nopeasti erikoiskalustollamme. Käytössämme on esimerkiksi pitkäpuomikone, joka soveltuu erityisen hyvin rannan ruoppaukseen. Ota yhteyttä kokeneeseen ruoppaajaan!

Infratyöt valmiiksi laadukkaasti

Olemme edellä mainituilla toimialoilla kokenut ja kustannustehokas maansiirto- ja maanrakennusfirma. Tarjoamme mm. infratyöt kaikille Keski-Suomen kunnille, kaupungeille, laitoksille ja työmaille. Soita ja kysy lisää palveluistamme tai tee tarjouspyyntö, jos rakennustarpeesi ovat jo selvillä.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin kalustoomme